Clicky


Jooren Transporten BV neemt gedeelte van I. van den Broek Internationaal Transport BV over

Jooren Transporten BV neemt gedeelte van I. van den Broek Internationaal Transport BV over
05-07-2018 13:44 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

NEDERHORST DEN BERG - Op 2 juli heeft Jooren Transporten een gedeelte van I. van den Broek Internationaal Transport b.v. uit Nederhorst den berg overgenomen. Anders dan de naamgeving doet vermoeden richt van den Broek haar transportactiviteiten de laatste jaren volledig op binnenlandse distributie van ‘foodproducten’ voor grootverbruikers.

Van den Broek wilde zijn bedrijf, mede door dat er geen opvolging is, voortzetten in afgeslankte vorm met één voertuig. Voor de overige activiteiten werd een stabiele overnamekandidaat gezocht. Jooren bleek de meest geschikte partij en heeft uiteindelijk het wagenpark, en de daarbij behorende activiteiten overgenomen. Per 2 juli zijn ook de chauffeurs van I. van den Broek bij Jooren in dienst getreden.

Jooren: "De overgenomen activiteiten passen goed bij de huidige werkzaamheden en het klantenbestand, wij denken met onze aanpak de operatie efficiënter te kunnen maken en verder te kunnen professionaliseren." 

De nieuwe activiteiten zullen worden voortgezet onder de naam Jooren Logistics B.V., hiermee maakt Jooren een volgende stap in de professionalisering van de organisatie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions