Transport Online - Van Duuren HEMA's logistieke partner voor Oostenrijk

Van Duuren HEMA's logistieke partner voor Oostenrijk

Van Duuren HEMA's logistieke partner voor Oostenrijk
27-06-2018 16:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VIANEN - Dit voorjaar is Van Duuren gestart met het bevoorraden van de HEMA-winkels in Oostenrijk. HEMA heeft dit voorjaar de stap naar Oostenrijk gezet en heeft twee winkels geopend in het centrum van Wenen. Van Duuren heeft de store openingen verzorgd en zal de winkels tweemaal per week bevoorraden.

Karyna Chuvaldzhyan, planner bij Van Duuren, en Wilfred Donkersteeg, verantwoordelijk voor operations, brachten voorafgaand een werkbezoek aan HEMA om een optimale voorbereiding van de nieuwe dienst te garanderen.

Van Duuren verzorgt reeds de gehele logistieke flow van HEMA naar Spanje. Bevoorrading van winkels is één van de specialiteiten van Van Duuren. Account Director Stef Blommaart: “Als logistiek dienstverlener dragen wij bij aan succesvolle shopopeningen en bevoorrading van winkels in drukke binnensteden. Het is geen rocket science, maar het draait vooral om toewijding. Wij zorgen altijd van tevoren dat we precies weten wat ons te wachten staat.”

HEMA’s Onno Middelhoven en Jeroen van Duuren tonen zich erg tevreden met de samenwerking. “Samen met Stef en Jeroen hebben we kortgeleden een toer langs onze Spaanse winkels gemaakt. 95 Procent van de storemanagers was louter positief over de dienstverlening”, aldus Onno Middelhoven.

Jeroen van Duuren zegt: “We zijn vanaf het begin enorm blij dat we een mooi bedrijf als HEMA aan ons portfolio van retailklanten hebben mogen toevoegen. Dat we nu ook de winkels in Oostenrijk gaan bevoorraden zie ik als een compliment voor de collega’s van beide bedrijven die de samenwerking in Spanje zo goed hebben opgestart.”

Van Duuren is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 39 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren over 381 afleverdepots van waaruit 9.525 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor ‘Quality’. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.

Van Duuren-dochter Interport richt zich al sinds 1991 op het vervoer van hoogwaardige en spoedeisende lading naar en van Spanje en Portugal.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions