Clicky

 
Transport Online - De Winter Logistics neemt R. Gorissen Transport over

De Winter Logistics neemt R. Gorissen Transport over

De Winter Logistics neemt R. Gorissen Transport over
25-06-2018 11:16 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

HONSELERSDIJK - De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 juli 2018 R. Gorissen Transport uit Waddinxveen over. Beide bedrijven zetten maximaal in op het verbeteren van de dienstverlening voor klanten. De vestiging van R. Gorissen Transport in Waddinxveen wordt overgenomen, al het personeel gaat over en alle activiteiten worden voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

De Winter Logistics en R. Gorissen Transport zijn goede bekenden in de wereld van de sierteeltproducten. Voor beide bedrijven is de core business het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Het netwerk van De Winter Logistics wordt door deze overname verder uitgebreid met de standplaats in Waddinxveen. De combinatie met de eigen locaties op de verschillende vestigingen, zorgt ervoor dat nog beter ingespeeld kan worden op de veranderende klantwensen.

Eric de Winter en Arnoud de Vries zien grote voordelen van de overname: “Lokale aanwezigheid in de regio’s waar we actief zijn is cruciaal voor succesvolle dienstverlening. We zetten daarom alle activiteiten voort vanuit de huidige locatie en creëren synergie door het bestaande, uitgebreide netwerk. Daarnaast kan De Winter Logistics door het versterken van het netwerk in deze regio de dienstverlening voor bestaande klanten nog verder verbeteren.”

René Gorissen zegt over de overname: ”Ik ben hier zeer content mee. Onze bestaande klanten kunnen nu ook gebruik gaan maken van het netwerk van De Winter Logistics. Dit biedt veel voordelen voor onze klanten en biedt tevens continuïteit voor ons personeel.”

Foto's

 • Bunnik Creations
  Bunnik Creations
 • Bunnik Plants
  Bunnik Plants
 • HSM
  HSM
 • J.Roeland
  BAARS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,111
Diesel1,731

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions