Clicky


Nieuwe Volvo en Scania voor Vlastuin

Nieuwe Volvo en Scania voor Vlastuin
24-06-2018 15:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

LUNTEREN - Op zaterdag 16 juni heeft Vlastuin Transport uit Lujnteren twee nieuwe vrachtwagens in gebruik genomen. Het betreft een Volvo FH4 460 en een Scania S450.

De Volvo betreft een uitbereiding van het wagenpark en zal voor diverse (internationale) transporten worden ingezet. Deze auto is voorzien van TK-Unit, ten behoeve van walking floor c.q. kipper.

Tevens is deze auto voorzien van alle denkbare opties, zowel voor luxe als veiligheid, wat door de chauffeurs van Vlastuin zeer op prijs wordt gesteld.

Mede door de jarenlange samenwerking en het goede contact met Harbers Trucks Veenendaal, heeft Vlastuin wederom gekozen voor Volvo.

Scania S450 'Next-Gen'

Oprichter en eigenaar Evert Vlastuin koos al ruim 30 jaar voor Volvo. Mede met de instroom van de volgende generatie, is er voor het eerst gekozen voor een Scania. Het betreft een Scania S450, rondom luchtgeveerd, voorzien van alle opties qua veiligheid en luxe, om het vak van chauffeur zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Evenals de Volvo zal de Scania voor diverse internationale transporten worden ingezet. Hiermee kunnen we beide merken monitoren betreft brandstof- en onderhoudskosten.

Deze auto is geleverd door Scania Veenendaal.

Beide auto's zijn gespoten bij Spuiterij Ploeg uit Woudenberg. De reclame is aangebracht door Van Laar Reklame uit Barneveld. Het ontwerp van de Scania is gemaakt door Richard Vlastuin. Exalto Renswoude verzorgde de hydraulische installatie op de Volvo.