Zoektocht drenkeling Sneek hervat

Zoektocht drenkeling Sneek hervat
24-06-2018 10:30 | Binnenland | auteur ANP

SNEEK - De zoektocht naar een persoon die in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Sneek te water is geraakt, wordt hervat. Een speciaal zoekteam van de politie wordt hierbij ingezet.

In de nacht van zaterdag op zondag zochten de hulpdiensten ook al naar de mogelijke drenkeling. Daarbij werden onder meer duikers van de brandweer ingezet. De zoekactie werd op touw gezet nadat omstanders hadden gemeld dat ze aan de Waterpoortsgracht iemand in het water hadden zien vallen. Bij de nachtelijke zoekactie werd niemand aangetroffen. De politie had ook nog langs de kade gekeken naar 'natte plekken'.

Vanwege de hervatte zoekactie is het scheepverkeer gestremd. De politie meldt overigens dat het scenario bestaat dat de drenkeling vannacht zelf uit het water wist te komen. Daarom roept de politie mensen die mogelijk meer weten op zich te melden.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden