Appartementen Poeldijk ontruimd vanwege rook

Appartementen Poeldijk ontruimd vanwege rook
24-06-2018 10:16 | Binnenland | auteur ANP

POELDIJK - In een appartementencomplex in het Westlandse Poeldijk heeft in de nacht van zaterdag op zondag korte tijd een brand gewoed. Vanwege de rook die daarbij vrijkwam heeft de brandweer een deel van het pand ontruimd. Vier personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Ze hebben vermoedelijk rook ingeademd.

Het pand aan de Wittebrug was vroeger een seniorencomplex, maar wordt tegenwoordig ook door anderen bewoond. Ruim honderd woningen zijn ontruimd en een aantal bewoners is met hulp van een hoogwerker uit hun woning gehaald. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat de mensen zijn opgevangen in een naastgelegen gebouw. Onderzocht wordt "wie wel en niet terug kan''.

De brand ontstond in een berging waar een scooter vlam vatte.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden