Clicky

 
Transport Online - Automobilist valt in slaap en belandt bovenop de vangrail langs A58 [+foto]

Automobilist valt in slaap en belandt bovenop de vangrail langs A58

Automobilist valt in slaap en belandt bovenop de vangrail langs A58 [+foto]
21-06-2018 18:47 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

MOERGESTEL - Een automobilist is donderdagmiddag op de A58 bij Moergestel bovenop de vangrail beland. Op de snelweg staat een file, meldt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Volgens de informatiedienst zou de automobilist in slaap zijn gevallen. Hij schoot de vangrail op en gleed nog zo'n 250 meter door. De bestuurder is door ambulancemedewerkers nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een voorbijganger, die hem eerder had ingehaald, is geschrokken dat de man uiteindelijk op de vangrail terecht is gekomen. "Ik heb hem ook zien slapen of knikkebollen achter het stuur. Volgens mij wel meer mensen."

'Heb nog getoeterd'

"Ik zag dat hij aan het slingeren was en iedere keer op de vluchtstrook terechtkwam", vertelt ze. "Ongelofelijk dat hij uiteindelijk op de vangrail terecht is gekomen."

De automobiliste twijfelde of ze de politie moest bellen, maar deed dit uiteindelijk niet. "Ik heb nog wel getoeterd om hem wakker te krijgen en dacht: ik rijd snel door. Ik wilde niet in de buurt van die man komen."

Omleiding

De auto wordt door een bergingsbedrijf van de vangrail getakeld. Tussen knooppunt Batadorp en Tilburg stond rond halfzes veertien kilometer file. Verkeer doet er goed aan om te rijden via Den Bosch (A2, A65)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden