Clicky


Lubbers Logistics Group breidt uit met nieuwe diensten

Lubbers Logistics Group breidt uit met nieuwe diensten
21-06-2018 13:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SCHOONEBEEK - Lubbers Logistics Group is een van Europa’s belangrijkste spelers in gespecialiseerd transport & logistieke diensten voor de “Upstream” olie & gas industrie. Het bedrijf breidt haar diensten uit naar andere industriële sectoren waar dezelfde hoge eisen aan transport en logistiek worden gesteld. Daarnaast introduceert het bedrijf Lubbers Global Freight, een project divisie voor wereldwijd vrachtvervoer.

Wat in 1929 begon als een regionaal wegtransportbedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde gespecialiseerde aanbieder voor logistiek en transport. Lubbers heeft nu 14 vestigingen door heel Europa, met Amsterdam Airport Schiphol als meest recente toevoeging.

Wereldwijde groei en meer diensten

Lubbers verbreedt de focus om haar positie te consolideren en wereldwijde groei in de toekomst te garanderen. De aanwezigheid binnen de “Upstream” olie & gas sector blijft onveranderd sterk, terwijl het bedrijf uitbreidt met gespecialiseerde diensten voor andere industrieën, zoals “Midstream” olie & gas, renewable energy, maritiem, (zware) hijs & hefindustrie en de baggerindustrie.

“Daarnaast zetten we onze jarenlange kennis en ervaring nu in als wereldwijd opererende dienstverlener voor projectlading,” zegt Ger Engelsman, CEO van Lubbers Logistics Group. “Die dienstverlening vormt een sterke combinatie met ons Europese wegtransport netwerk. Hierbij zoeken we actief naar samenwerking met andere expediteurs en logistieke dienstverleners om maximale toegevoegde voor onze klanten te leveren.”

Nieuwe labels sluiten aan bij behoeften klanten

De ontwikkelingen waren aanleiding voor Lubbers om haar huisstijl te vernieuwen en de merkstructuur aan te passen. Onderdeel van de herpositionering is de introductie van drie productlabels, ieder met een eigen logo: Lubbers Road Transport voor Europees wegtransport, Lubbers Global Freight voor wereldwijde “forwarding” en Lubbers Projects & Services biedt personeel en expertise voor complexe logistieke projecten. André Mulder, Group Director Sales & Marketing: “Met deze nieuwe indeling en herkenbare labels sluiten we nog beter aan op de marktvraag.”