Clicky

 FedEx Express bestelt 24 nieuwe Boeing vrachtvliegtuigen

FedEx Express bestelt 24 nieuwe Boeing vrachtvliegtuigen
21-06-2018 10:17 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [FE]

SEATTLE - FedEx Express heeft bij Boeing een order geplaatst voor 24 nieuwe vrachtvliegtuigen. De order bestaat uit twaalf Boeing 767 vrachtvliegtuigen en twaalf Boeing 777 vrachtvliegtuigen. De nieuwe vliegtuigen hebben gezamenlijk een waarde van 6,6 miljard dollar.

Deze order bevestigt de groei in de luchtvrachtindustrie. Een jaar nadat de luchtvracht vraag met tien procent steeg ligt de luchtvracht wereldwijd op schema om in 2018 nog eens vier tot vijf procent te stijgen.

Luchtvrachtmaatschappijen voegen capaciteit toe om aan de vraag te kunnen voldoen door passagiersvliegtuigen om te bouwen tot vrachtvliegtuigen of nieuwe vliegtuigen te bestellen. Met de nieuwste bestelling van FedEx Express heeft Boeing in 2018 meer dan 50 widebody-vrachtvliegtuigen verkocht.

"We zijn vereerd dat FedEx opnieuw vertrouwen heeft gesteld in de vleugels van de Boeing 767 en 777. Deze herhalingsorder is een grote blijk van vertrouwen in de marktleidende positie van Boeing en de langetermijnvooruitzichten voor de luchtvracht", aldus Kevin McAllister, president en chief executive officer, Boeing Commercial Airplanes.

Foto's

  • Sipke Appel
    PH-BXU (MSN 33028)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats