Kögel 3 assige koeloplegger voor Theus Vervoorn Transport

Kögel 3 assige koeloplegger voor Theus Vervoorn Transport
19-06-2018 16:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BRAKEL - Kögel Benelux leverde een nieuwe 3-assige koeloplegger aan Theus Vervoorn Transport B.V. De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van een jarenlange goede relatie en uiteraard de kwaliteit met de daarbij horende juiste prijsverhouding.

De oplegger werd geleverd met 15.000 Kg koppelingsdruk, lift-as op 1e en 3e as, aluminium vloer, rails dak-vloer, palletkist. Als koelmachine werd een Carrier Vector 1550 gemonteerd. Tevens werd de achterzijde geleverd met een aanpassing voor een laadklep, waar plaatselijke carrosseriebouwer Brugmans een laadklep monteerde.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord.

Theus Vervoorn is een familiebedrijf gevestigd in Brakel, en gespecialiseerd in groente en fruit vervoer vanuit omgeving Bommelerwaard naar diverse veiling in Nederland en Belgie. Bereikbaarheid en flexibiliteit dat is hetgeen waar Theus Vervoorn zich 24/7 mee onderscheid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden