Transport Online - QRS Groep besteedt logistiek uit aan CB

QRS Groep besteedt logistiek uit aan CB

QRS Groep besteedt logistiek uit aan CB
19-06-2018 15:50 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

CULEMBORG - De QRS Groep, waar QRS Healthcare en Disporta onder vallen, besteden per 1 juli 2018 alle logistieke activiteiten uit aan CB. Van het ontvangen van goederen (inbound logistiek) en opslag tot pick & pack en de levering aan klanten (outbound) – zowel naar bedrijven als consumenten.

QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen, met een zeer divers assortiment van onder andere medische gebruiks- en verbruiksartikelen, hygiëneproducten en medische apparatuur. Disporta levert een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness- en trainingsproducten en praktijkinrichting.

Mark van de Camp, Algemeen Directeur van QRS: “Binnen de QRS Groep hanteren wij de missie ‘de Zorg Beter Faciliteren’. Om dit te realiseren is het van belang dat wij ons concentreren op onze corebusiness; de verkoop en het advies over een breed assortiment van medische hulpmiddelen. Vandaar dat we hebben besloten het logistieke proces uit te besteden. Na een zorgvuldig selectietraject hebben wij gekozen voor CB. Wij zien uit naar onze samenwerking en hebben er veel vertrouwen in dat wij samen met CB een hoge klanttevredenheid realiseren!”

Melbert Visscher, CB: “Wij zijn er trots op dat QRS en Disporta voor CB hebben gekozen als Healthcare logistiek partner. De hoge klanttevredenheid die de drie partijen alle nastreven, zorgt voor een goede match. Ook wij kijken uit naar de samenwerking.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions