Clicky

 Klopjacht naar bus die Pinkpopgangers aanreed

Klopjacht naar bus die Pinkpopgangers aanreed
18-06-2018 09:33 | Binnenland | auteur ANP

LANDGRAAF - Met man en macht zoekt de politie naar het witte busje dat maandagochtend vroeg betrokken was bij een aanrijding nabij een campingterrein van Pinkpop. Rond 04.00 uur reed de bus vier voetgangers aan op de Mensheggerweg in Landgraaf. Een persoon kwam om het leven, drie anderen zijn zwaargewond naar ziekenhuizen gebracht. De bestuurder is doorgereden.

De politie zoekt onder meer met helikopters. Mensen zijn opgeroepen uit te kijken naar de bus. Veel mensen hebben de aanrijding maandagochtend vroeg bij het Limburgse Landgraaf zien gebeuren. Op het tijdstip van het incident liepen er veel mensen op de Mensheggerweg.

De organisatie van Pinkpop, het festival dat zondag werd afgesloten, toonde zich geschokt. Burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf is maandagochtend op de plek geweest van de aanrijding. Vlecken heeft zijn medeleven betuigd met de slachtoffers.

De gemeente heeft een noodnummer (0251-260960) ingesteld voor mensen die vragen hebben naar aanleiding van de aanrijding in de buurt van het festivalterrein van Pinkpop.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel1,906

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions