Transport Online - Straf voor buschauffeur voor 'dumpen' passagiers [+video]

Straf voor buschauffeur voor 'dumpen' passagiers

Straf voor buschauffeur voor 'dumpen' passagiers [+video]
15-06-2018 17:02 | Algemeen | auteur ANP

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een buschauffeur van Arriva krijgt straf omdat hij donderdag passagiers op de snelweg uit zijn bus heeft gezet en ze verder liet lopen. Volgens Arriva had dit "niet zo moeten gebeuren''. Welke "passende maatregelen'' er worden genomen, zegt Arriva niet.

De chauffeur zette de mensen uit zijn bus in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht nadat ruzie was ontstaan over het station waar de chauffeur naartoe reed, mogelijk omdat de afslag even ervoor dicht was geweest. Passagier Raymon Janse zette zijn verhaal en beelden op Facebook. Hij zegt dat de chauffeur niet de afslag naar het juiste busstation in Hendrik-Ido-Ambacht nam. Toen iemand vroeg waar hij hen ging afzetten, zei de chauffeur dat hij naar Zwijndrecht zou rijden en dat mensen daar op de bus naar Hendrik Ido Ambacht konden wachten.

Daarover ontstond gedoe, waarbij de chauffeur gezegd zou hebben dat hij "anders te laat thuis'' zou zijn. Dat was tegen het verkeerde been van de passagiers die daar iets van zeiden. "Hij werd ineens erg agressief'', zegt Janse "en toen werden wij op de snelweg de bus uitgezet en moesten we lopen naar Ambacht.''

Arriva heeft hem inmiddels gebeld en gezegd dat hij een brief krijgt met uitleg.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions