Singapore Airlines verlengt vervoerscontracten met WFS in Frankrijk en Groot-Brittannië

Singapore Airlines verlengt vervoerscontracten met WFS in Frankrijk en Groot-Brittannië
14-06-2018 11:21 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie [FE]

PARIJS - Singapore Airlines heeft zijn vrachtafhandelingscontracten met Worldwide Flight Services (WFS) in Parijs en Londen vernieuwd.

In Frankrijk biedt WFS afhandelingsservices voor de dagelijkse Airbus A380-vluchten van Singapore Airlines vanuit Parijs Charles de Gaulle, afhandeling en binnenlands vrachtverkeer door vrachtwagens naar alle WFS-stations in Frankrijk. De twee bedrijven begonnen hun samenwerking in Frankrijk in1986.

Op London Heathrow verwerkt WFS de vracht die wordt vervoerd aan boord van Singapore Airlines' dagelijkse A380-800-vluchten, en de twee maal per dag, 777-300 vluchten naar Singapore. Deze vrachtcapaciteit is een aanvulling op de tweewekelijkse Boeing 747-400 vrachtdiensten van de luchtvaartmaatschappij, die Heathrow elke donderdag en zaterdag verlaten.

Naast deze nieuwste contractverlengingen, biedt WFS al vrachtafhandeling voor Singapore Airlines in Kopenhagen, Frankfurt en Stockholm.

Stéphane Scholving, directeur van Cargo Sales Europe bij WFS, verklaarde: "Singapore Airlines staat zeer hoog aangeschreven vanwege de kwaliteit van haar vrachtdiensten en WFS is verheugd deze reputatie te ondersteunen door de expertise van onze handlingteams in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en andere stations in Europa en Scandinavië. In Parijs werken we al meer dan 30 jaar samen, dus we begrijpen de servicevereisten van Singapore Airlines goed. Dit stelt ons in staat om onze relatie met de luchtvaartmaatschappij op andere punten in haar internationale netwerk verder te ontwikkelen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden