Transport Online - Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond

Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond

Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond
12-06-2018 09:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BEESD - Transportoplossingen.com B.V. heeft een nieuwe semi dieplader aanhangwagen geleverd aan De Jong Zuurmond. De nieuwe 4-assige Müller Mitteltal semi dieplader met 40 ton totaalgewicht wordt ingezet voor aanvoer van zwaar materieel bij wegwerkzaamheden.

De Jong Zuurmond voert allerhande onderhoudswerkzaamheden uit aan asfaltverhardingen zoals bijvoorbeeld het aanbrengen en verwijderen van diverse soorten asfaltverharding, het repareren van (brand)schades) en het dichten van gaten en scheuren in het asfalt.

Doordat de werkzaamheden veelal in de avond en nacht plaatsvinden is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk transportmaterieel essentieel om het benodigde equipment op de plaats te krijgen.

De 40-tons aanhangwagen van Müller Mitteltal heeft een zeer robuust en degelijke chassisconstructie. Alle assen zijn voorzien van luchtvering. Bij de configuratie is rekening gehouden met de diversiteit van het materieel wat vervoerd moet worden. Zo is de voorzijde voorzien van een speciaal ontwikkelde wals aanslag

De aanhangwagen voorzien van voldoende bergruimte in de kop en onder het chassis. De hydraulische rampen zijn in breedte instelbaar en door een extra accupakket onafhankelijk van het trekkende voertuig te bedienen. Alle leidingen zijn compact en overzichtelijk weggewerkt en in geval van reparatie eenvoudig te vervangen. De planken voor de verbreders zijn onder de aanhangwagen weggewerkt en goed toegankelijk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,627
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions