Deelens Transport B.V. verricht transport voor Excluton met nieuwe DAF’s

Deelens Transport B.V. verricht transport voor Excluton met nieuwe DAF’s

NIJMEGEN - Deze week is de vierde DAF FTG XF480 6x2 trekker “International Truck of the Year” aan Deelens afgeleverd door TB Truck & Trailer Service te Nijmegen.

Deelens Transport B.V. verzorgt de logistiek van Excluton Sierbestrating. Hiervoor heeft zij een 50 tal voertuigen in het wagenpark. Deelens verzorgt met de DAF FTG XF voertuigen het vervoer naar de sierbestrating dealers en de grote projecten. Daarnaast worden er DAF FAQ CF460 8x2 voertuigen (motorwagen met aanhangwagen) ingezet voor het rechtstreeks transport naar particulieren.

Naast de uitgebreide standaard specificatie van de DAF XF zijn de voertuigen ondermeer voorzien van een Traxon versnellingsbak. Kenmerkend voor de Traxon versnellingsbak is de software die communiceert met het motormanagement. Dit maakt een optimalere afstemming van de aandrijflijn op de inzet mogelijk. Op basis van de feitelijke belastingsomstandigheden, berekent de elektronica van het systeem de optimale schakelstand en het optimale schakelmoment.

Daarnaast draagt de Traxon versnellingsbak zijn steentje bij aan veiligheid- en comfortsystemen als: Emergency Automatic Braking System EABS, Adaptive Cruise Control ACC, de Eco-modus functie, de Eco Roll functie

De Traxon versnellingsbak wordt geroemd om zijn schakelsouplesse waarbij deze vrijwel onmerkbaar schakelt voor de chauffeur.

Excluton is producent van sierbestrating, betonnen bestratingsproducten en inrichting van Openbare Ruimte. Excluton biedt een groot assortiment bestratingsproducten, deze producten komen allemaal uit eigen duurzame productie. Met meer dan 45 jaar ervaring hebben zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van topkwaliteit en duurzame sierbestrating producten.


Transportrisico

Rijverboden

maandag 24 september t/m zondag 30 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!