Derde managing partner voor Rotterdams maritiem en logistiek adviesbureau Venturn

Derde managing partner voor Rotterdams maritiem en logistiek adviesbureau Venturn
04-06-2018 09:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Per 1 juni 2018 heeft Venturn, adviesbureau voor de maritieme en logistieke sector, zich versterkt met Mark van Andel als nieuwe managing partner. Samen met founding partner Patrick van de Ven en managing partner Niels Romme zal hij leiding geven aan de uitbouw van het Rotterdamse bureau.

“We zijn erg gelukkig met de toetreding van Mark tot ons kantoor”, licht Van de Ven toe. “Met zijn expertise en ervaring op het gebied van internationale logistiek en end-to-end supply chain management, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.”

HES, UPS en ECT

Mark van Andel (54) heeft bijna dertig jaar ervaring in de internationale maritieme sector, transport en logistiek. Na zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft, startte hij zijn loopbaan in de Rotterdamse haven bij HES International. Na verschillende functies bij onder andere UPS en Lehnkering Logistics bekleed te hebben, was hij de afgelopen vijf jaar actief bij Hutchison Ports ECT als directeur van European Gateway Services.

Sociaal en disruptief

Van Andel: “Zowel in de logistiek als in de maritieme wereld wordt het speelveld de komende jaren bepaald door operational excellence in combinatie met sociale innovatie en al dan niet digitale disruptieve technologieën. De organisatorische kant maakt het verschil bij het succesvol implementeren van die innovaties.”

Romme voegt toe: “Vanuit Venturn zijn we meer dan voldoende geëquipeerd om bedrijven daarin te adviseren en om hen te helpen talent te identificeren en aan zich te binden.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden