Clicky

 
Transport Online - SPAR opent HUB in Heerenveen

SPAR opent HUB in Heerenveen

SPAR opent HUB in Heerenveen
31-05-2018 11:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - Om de continuïteit van de logistieke processen te waarborgen, is SPAR vanwege de groei in de komende jaren, met ingang van 27 mei gestart met een HUB in Heerenveen.

Dit jaar komen er al ruim 100 SPAR express vestigingen bij wat organisatorisch de nodige aanpassingen vergt en druk zet op de ruimte in het huidige DC in Waalwijk. Daarom is besloten gebruik te gaan maken van een HUB; een overslagpunt waar goederen samen komen en van daaruit verder gedistribueerd worden naar de winkels.

De containers uit het DC Waalwijk en de crossdock-stromen worden in de HUB samengevoegd tot ritten die van daaruit vertrekken naar de winkels in Noord Nederland (alle winkels boven Zwolle).

Het openen van een HUB levert extra ruimte in het DC in Waalwijk op en daardoor kan de logistieke organisatie op een efficiëntere wijze plaatsvinden. Daarnaast werkt SPAR door de reducering van het aantal gereden kilometers van de vrachtwagens mee aan reducering van uitstoot van CO2 en daarmee aan een beter milieu.

Foto's

  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    peter appel
  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    van der werff transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen