Transport Online - Grote politiecontrole in Elsloo en Eijsden

 


Grote politiecontrole in Elsloo en Eijsden

Grote politiecontrole in Elsloo en Eijsden
29-05-2018 17:17 | Controles | auteur ANP

ELSLOO - Ruim 170 politieagenten zijn dinsdag in het Zuid-Limburgse Elsloo en Eijsden bezig geweest met een grote internationale controle op criminele activiteiten. Aan de actie deden ook de Douane, Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Koninklijke Marechaussee mee.

Er werden 25 openstaande boetes geïnd, variërend van 100 euro tot ruim 4500 euro. Ook werden bekeuringen uitgeschreven, bijvoorbeeld vanwege de technische staat van de gecontroleerde voertuigen maar ook voor verboden wapenbezit. Het ging daarbij om het bezit van pepperspray (meerdere malen) maar er werd ook een wapenstok aangetroffen. Een voertuig dat voorzien was van valse kentekenplaten is in beslag genomen.

Op de controlelocatie in Elsloo was extra aandacht voor internationaal transport. Er werden overtredingen van de rij en rusttijden geconstateerd, evenals overschrijding van het maximaal laadvermogen.

Een persoon is aangehouden omdat deze niet in het bezit van de juiste verblijfsdocumenten was, een ander persoon stond gesignaleerd en werd ook aangehouden. Tot slot trof de politie in een voertuig ruim 6500 euro aan contant geld aan. De politie onderzoekt de herkomst van dit bedrag.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,592
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden