Clicky


C.H. Robinson lanceert nieuwe generatie transporttechnologie in Europa

C.H. Robinson lanceert nieuwe generatie transporttechnologie in Europa
29-05-2018 09:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - C.H. Robinson kondigt vandaag de lancering aan van haar Navisphere® mobiele app voor vrachtwagenchauffeurs in Europa, ontworpen om chauffeurs informatie over hun vracht te laten bekijken en updaten terwijl ze onderweg zijn. De app stuurt de vereiste updates automatisch door en stelt chauffeurs in staat om documenten te scannen en uploaden om betalingsprocessen te vergemakkelijken.

“Bedrijven die producten verzenden vereisen tijdige updates over waar hun zending zich op een bepaald moment bevindt,” zegt Jeroen Eijsink, president van C.H. Robinson Europa. “Vóór Navisphere Driver moesten chauffeurs regelmatig stoppen of onderweg bellen om handmatig traceringsinformatie in te voeren. Nu kan hun telefoon het werk automatisch voor hen doen.”

De mobiele applicatie, beschikbaar voor apparaten van iPhone® en Android® in de App Store en op Google Play, is specifiek ontworpen voor chauffeurs. De app biedt laadorders aan via eenvoudige sms-notificaties en gebruikt geo-fence-updates en de locatiedienst van de telefoon om automatisch ieder uur bijna real-time laadupdates te versturen, of vaker indien de verzender dit vereist. De tracering duurt net zo lang als de verlading. Tot slot kan de chauffeur de camera van de telefoon en de app gebruiken om papierwerk te scannen en uploaden om de betalingscyclus in gang te zetten.

“We ondersteunen de meeste van de Europese telematicaleveranciers. Dit betekent dat in-cab units direct stopupdates en updates onderweg kunnen versturen naar C.H. Robinson,” voegt Dave Fraas, algemeen manager van de IT-groep van het bedrijf in Europa, toe. “We kijken ernaar uit om dit als extra dienst te bieden aan ons vervoerdersnetwerk, als onderdeel van onze volledige aanbod van robuuste technologie-oplossingen.”