Clicky


Nieuwe DAF XF 480 voor Van de Lagemaat Transport

Nieuwe DAF XF 480 voor Van de Lagemaat Transport
28-05-2018 13:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

EVERDINGEN - Van de Lagemaat transport heeft vrijdag een nieuwe DAF XF480 FTG 6x2 space cab in gebruik genomen, voorzien van gestuurde en liftbare voorloopas, zwaar transport verklaring en bewezen zeer zuinige MX13 motor.

Van de Lagemaat Transport B.V. is gevestigd in Everdingen, centraal in Nederland, vlakbij snelwegen in alle richtingen. In 1936 werd Lagemaat Transport opgericht door Henk van de Lagemaat. Lagemaat Transport is nog begonnen met paard en wagen.

In 2008, heeft dhr. Victor Bishaie het bedrijf overgenomen. Met zijn vele jaren ervaring in transport en logistiek, wenst dhr. Bishaie het bedrijf verder te professionaliseren en uit te breiden om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Van de Lagemaat Transport beschikt over tien trekkende eenheden en twintig getrokken eenheden. Denk hierbij aan trekkers, open en gesloten trailers, semi-diepladers, eurodiepladers en schuiftrailers tot 30 m. Het merendeel is uitgerust met een hydraulische kraan tot 72 ton/meter. Alle voertuigen zijn uitgerust met Tracking & Tracing en boordcomputer, het wagenpark bestaat hoofdzakelijk uit DAF Trucks, geleverd door Van Tilburg Bastianen DAF Vianen.