Nachtwerkzaamheden nieuwe toe- en afritten A76

Nachtwerkzaamheden nieuwe toe- en afritten A76
24-05-2018 13:39 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

NUTH - Binnenkort start de Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg met voorbereidende werkzaamheden voor het middensteunpunt van het verkeersplein boven de A76 en worden nachtwerkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwe toe- en afritten. Graag geven wij u inzicht in de te verwachten werkzaamheden.

Nachtwerkzaamheden in verband met verwijderen vluchtstrookafzetting A76

In de nachten van week 22 (week van 28 mei) en 23 (week van 4 juni) vinden geleiderail- en asfaltwerkzaamheden plaats voor de nieuwe toe- en afritten van de A76. Ook wordt in deze nachten de vluchtstrookafzetting verwijderd. Hiervoor wordt in de nachten van maandag 4 juni en dinsdag 5 juni afrit 4 Schinnen komende vanuit Kerensheide afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via afrit 5 Nuth (zie situatietekening 1). In de nachten van woensdag 6 juni en donderdag 7 juni wordt toerit 5 Nuth richting Kerensheide afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via toerit 5 Nuth richting Heerlen en kan keren op de N281 Beersdalweg (zie situatietekening 2).

Nachtwerkzaamheden i.v.m. aanpassen rijstrookindeling A76

Ter voorbereiding op de bouw van het middensteunpunt van het verkeersplein, wordt het verkeer naar buiten geschoven in verband met werkruimte (zie afbeelding). In de nachten van week 24 (week van 11 juni) wordt de rijstrookindeling aangepast. Hiervoor wordt in de nachten van zondag 10 juni en maandag 11 juni toerit 5 Nuth richting Kerensheide afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid via toerit 5 Nuth richting Heerlen en kan keren op de N281 Beersdalweg (zie situatietekening 2). In de nachten van dinsdag 12 juni en woensdag 13 juni wordt afrit 5 Nuth komende vanaf Kerensheide afgesloten. Verkeer kan doorrijden richting Heerlen en kan keren op de N281 Beersdalweg (zie situatietekening 3).

Vanaf donderdag 14 juni voor de ochtendspits is de gewijzigde situatie op de A76 in beide richtingen van kracht.


 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden