Clicky


Nieuwe UPS spoordienst versnelt handel tussen Europa en Hong Kong

Nieuwe UPS spoordienst versnelt handel tussen Europa en Hong Kong
23-05-2018 12:30 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - UPS lanceert vandaag een nieuwe Full Container Load (FCL) dienst tussen Europa en Hong Kong, die gebruik maakt van UPS’ bestaande spoordienst tussen Europa en China, om bedrijven die tussen deze twee regio's handelen beter met elkaar te verbinden.

De tweerichtingsdienst tussen Duisburg, Duitsland en Hong Kong is een alternatieve transportmogelijkheid waarmee bedrijven tijd en kosten kunnen besparen; bedrijven ervaren hiermee tot wel 30 procent kortere transittijden ten opzichte van FCL zeevracht en tot wel 60 procent aan kostenbesparingen ten opzichte van luchtvracht.

"Hong Kong is een belangrijke handelspartner voor de EU, met ongeveer 50 miljard euro aan verhandelde goederen vorig jaar", zegt Mike Harrell, president van UPS Freight Forwarding. "Met het lanceren van deze nieuwe spoorverbinding voor goederenvervoer is UPS toegewijd aan het helpen van klanten in zowel Europa als Hong Kong om hun bedrijven te laten groeien en nieuwe markten te bereiken."

Met deze uitgebreide spoordienst kunnen bedrijven hun transportbehoeften en -uitgaven aanpassen aan hun supplychain-behoeften. Bedrijven in de snelle hightech-, retail- en productie-industrie profiteren van een snellere 'speed-to-market' met end-to-end zichtbaarheid van zendingen voor hun hoogwaardige producten. Daarnaast kunnen ze profiteren van UPS’ bemiddelingsexpertise om zich door complexe douaneregels te navigeren, het risico van vertragingen te verkleinen en een tijdige levering van goederen te waarborgen.

UPS biedt een uitgebreid portfolio aan multimodale FCL- en LCL-vrachtdiensten, waarmee bedrijven een afweging kunnen maken tussen snelheid en prijs om aan zowel transittijdverwachtingen als kostenbesparingsdoelstellingen voor hun internationale zendingen te voldoen. De Hong Kong – Europa spoordienst is een uitbreiding op de Preferred® multimodale vrachtdienstenportfolio van UPS, die vier locaties in Europa en zes in China per spoor met elkaar verbindt.