Clicky

 
Transport Online - Nedcargo steunt Team Logistiek Alpe d’HuZes met nieuwe promotietrailer

Nedcargo steunt Team Logistiek Alpe d’HuZes met nieuwe promotietrailer

Nedcargo steunt Team Logistiek Alpe d’HuZes met nieuwe promotietrailer
23-05-2018 11:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - Nedcargo steunt sinds vijf jaar de strijd tegen kanker met bijdragen aan Team Logistiek Alpe d'HuZes. Een mooie gelegenheid om het hele jaar door meer zichtbaarheid te geven aan dit goede doel met een trailer met een hele duidelijke oproep: 'Nedcargo strijdt mee tegen kanker, doet u ook mee?'

“Nu wij voor de vijfde keer onze steun toezeggen is het een mooie gelegenheid om dit meer zichtbaarheid te geven, niet alleen tijdens het event maar het hele jaar door!”, aldus Jurgen Mook, directeur van Nedcargo Logistics.

“Als werkgever hebben wij ook te maken met de ziekte kanker. Dit is altijd een aangrijpend verhaal. Of het nu direct een eigen medewerker betreft of een naaste van één van onze medewerkers. Voor ons voldoende reden om Alpe d’HuZes te steunen!”

Fleetmanager bij Nedcargo Logistics Toine van Bladel heeft zelf in het verleden deelgenomen aan Alpe d’HuZes. “Het is een evenement met een lach en een traan. Blijdschap en verdriet liggen zeer dicht bij elkaar, dat kan ik als oud deelnemer onderstrepen”, geeft Toine aan.

“Het verhaal van Nedcargo charter Peter Langelaan was aangrijpend, waardoor we bij Nedcargo net als Peter gemotiveerd blijven om dit evenement te laten slagen. Wij zien Peter als één van onze eigen chauffeurs, zo lang werkt hij al bij ons. Daar doen we wat extra’s voor!”

Sinds 2014 is eigen rijder Peter Langelaan actief voor Team Logistiek Alpe d’HuZes. Ieder jaar rijdt hij met materiaal van zijn vaste opdrachtgever Nedcargo Logistics. Nedcargo draagt ook bij aan de kosten van diesel en tol. Zo dragen ze samen bij aan het goede doel; de strijd om kanker de wereld uit te helpen.

Peter Langelaan vertelt: “Ik ben enthousiast gemaakt door collega-eigenrijder Jan van Oostveen, die mij vroeg of ik me hiervoor wilde inzetten.” Kort daarna werd Peter in zijn direct omgeving geconfronteerd met kanker. “Mijn oudste zus is aan kanker overleden. Ik kreeg nu de kans om actief te helpen bij dit mooie evenement. Super dat mijn opdrachtgever mij zo steunt. Ook dankzij hen kan ik dit al die jaren doen.”

Peter is op de koersdag ook actief in het personenvervoer, waarbij hij zorgt dat vrijwilligers tijdig op hun posten langs de berg zijn en ook gestrande deelnemers een lift kan bieden.

Het ontwerp van de trailer en de uitvoering van de reclame is verzorgd door Nedcargo partner Rextom Reclame Techniek, creatief brein Evert van 't Foort aarzelde geen moment toen hij werd gevraagd om met zijn bedrijf deze actie te ondersteunen.

Rextom Reclame Techniek en Nedcargo Logistics wensen Peter en Team Logistiek heel veel succes toe met hun voorbereidingen en tijdens de actie week van 1 t/m 9 juni in Frankrijk.

Foto's

  • J.Roeland
    Nedcargo
  • J.Roeland
    NEDCARGO

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,986
Diesel1,890

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden