'IAG werkt aan nieuw bod Norwegian Air'

'IAG werkt aan nieuw bod Norwegian Air'
21-05-2018 12:19 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

MADRID - De Brits-Spaanse luchtvaartgroep IAG, moederbedrijf van British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus, werkt aan een nieuw overnamebod op Norwegian Air. Dat meldde de Spaanse zakenkrant Expansion.

Omgerekend in Noorse kroon zou het bod liggen op 330 kroon per aandeel voor Norwegian Air. Vrijdag sloot de koers van de Noorse prijsvechter op ruim 250 kroon. In april werd nog bekend dat IAG een belang heeft opgebouwd van 4,6 procent in Norwegian Air. Inmiddels heeft Norwegian Air al twee eerdere overnamevoorstellen van IAG verworpen.

Overigens liet IAG-topman Willie Walsh vrijdag weten dat er geen bod op zeer korte termijn zal komen op Norwegian Air en dat er ook geen vijandig bod uitgebracht gaat worden.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden