Vermist bemanningslid niet gevonden

Vermist bemanningslid niet gevonden
21-05-2018 09:40 | Algemeen | auteur ANP

TEXEL - De Kustwacht heeft de zoektocht op de Noordzee naar een vermist bemanningslid van een koopvaardijschip definitief gestaakt. Maandagochtend om 02.00 uur is de zoekactie gestaakt toen de Kustwacht had vastgesteld dat de vermiste niet meer in leven kan zijn.

De bemanning van het schip maakte zondagavond rond 19.30 uur melding van de vermissing omdat de betrokken persoon al sinds 15.00 uur niet meer was gezien. Het schip is gedraaid en heeft een stuk van de route ten westen van Texel teruggevaren, maar de man werd niet gevonden. Bij de zoekactie werden reddingsboten en een helikopter ingezet. Andere schepen was gevraagd goed op te letten.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden