Opnieuw springen migranten uit vrachtwagen op de A4

Opnieuw springen migranten uit vrachtwagen op de A4
16-05-2018 14:02 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

STEENBERGEN - Voor de tweede keer binnen 24 uur zijn er op de A4 migranten uit een vrachtwagen gesprongen. Dit keer kozen ze voor de A4 ter hoogte van Steenbergen.

Woensdagmiddag sneed een groep van zeven vluchtelingen een gat in het zeil van een vrachtwagen en vervolgens sprongen zij uit de vrachtwagen en renden de A4 op en vluchtten de weilanden in.

De A4 moest korte tijd stilgelegd worden vanwege het incident. De politie heeft een helikopter ingezet om te zoeken naar het zevental. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Dinsdag gebeurde hetzelfde op de A4 ter hoogte van Ossendrecht. Toen sprong een groep van tien migranten uit een vrachtwagen. Deze zijn allen overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

Woensdagochtend sprongen op de A4 ter hoogte van Ossendrecht opnieuw vijf migranten uit een vrachtwagen. Drie van hen werden net over de Belgische grens aangehouden. Twee anderen wisten te ontkomen. De politie noemt het aantal verstekelingen dat in nog geen twee dagen tijd uit vrachtwagens opduikt, uitzonderlijk.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden