Walter Etty nieuwe voorzitter Rover

Walter Etty nieuwe voorzitter Rover
15-05-2018 09:34 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMERSFOORT - Zaterdag 26 mei kiest Reizigersvereniging Rover op de Algemene Ledenvergadering een nieuwe voorzitter. Vanuit het bestuur is Walter Etty voorgedragen, er zijn geen tegenkandidaten. Huidig voorzitter Arriën Kruyt vertrekt na acht jaar wegens het verstrijken van de maximale zittingstermijn.

Walter Etty werkt onder meer als organisatieadviseur bij Andersson Elffers Felix (AEF). Hij kent de wereld van de overheid en van het OV heel goed. Hij is diverse malen betrokken geweest bij adviestrajecten voor de ondernemingsraad van NS en hij was voorzitter van het door Rover geïnitieerde project Samen op Reis. Tussen 1978 en 1990 was Walter Etty wethouder van financiën van Amsterdam.

De nieuwe voorzitter treedt aan in een roerige tijd voor Rover: de veranderende maatschappij en dalend ledental van Rover plaats de verenging aan de vooravond van een noodzakelijke transitie. Het algemeen bestuur verwacht samen met de beoogde nieuwe voorzitter van het transitieproces een succes te kunnen maken.

De voorzitter wordt benoemd voor de periode van één jaar; daarbinnen moet het transitieproces voltooid worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,780
Diesel1,460

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden