Clicky


Michiel Kuijs benoemd tot Algemeen Directeur DAF Nederland en Scandinavië

Michiel Kuijs benoemd tot Algemeen Directeur DAF Nederland en Scandinavië
14-05-2018 15:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - Met ingang van 1 juli aanstaande is Michiel Kuijs benoemd tot algemeen directeur van DAF Nederland en Scandinavië. Hij volgt daarmee Jan van Keulen op, die met ingang van dezelfde datum is benoemd tot algemeen directeur van DAF Sales Operations en daarmee verantwoordelijk wordt voor markten in Oost-Europa en buiten de Europese Unie.

Michiel Kuijs heeft binnen DAF meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Marketing & Sales. Van 1997 tot 2009 bekleedde hij binnen DAF Nederland de functies van Marketing Manager en Area Manager, voordat hij 9 jaar geleden werd benoemd tot algemeen directeur van DAF Sales Operations.

“DAF heeft in Nederland traditioneel een marktaandeel van meer dan dertig procent en het is een prachtige uitdaging die toonaangevende positie verder te versterken”, aldus Michiel Kuijs. “Met een uitstekend netwerk van professionele en toegewijde dealers en een compleet nieuw productenprogramma hebben we daartoe alle ingrediënten in huis, waaronder de nieuwe CF en XF – International Truck of the Year 2018.”

Michiel Kuijs behaalde een Bachelor in autotechniek en in bedrijfskunde. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Harry Wolters, lid van de Board of Management van DAF Trucks N.V. en directeur Verkoop Europa.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV