Vliegtuig Transavia maakt voorzorgslanding in Wenen

Vliegtuig Transavia maakt voorzorgslanding in Wenen
13-05-2018 12:36 | Burgerluchtvaart | auteur ANP

AMSTERDAM - Een vliegtuig van Transavia heeft zondagochtend een voorzorgslanding gemaakt in Wenen. Acht passagiers waren onwel geworden, aldus een woordvoerder van de vliegtuigmaatschappij.

Vakantievlucht HV163 van Amsterdam naar het Turkse Antalya was om 06.00 uur met 185 passagiers vertrokken vanuit Schiphol. Ongeveer na een uur bleken acht mensen onwel te zijn. De woordvoerder kan over de aard van de klachten niets zeggen. Na de landing in Wenen zijn twee passagiers naar het ziekenhuis vervoerd.

Transavia stuurde een vervangend vliegtuig richting Wenen waarmee de passagiers alsnog naar Antalya worden gevlogen. Het andere toestel wordt teruggevlogen naar Amsterdam. Daar zal het toestel uit voorzorg onderzocht worden. Wanneer dit precies gebeurt, is nog onbekend.

"De passagiers staan op het punt om te vertrekken met het andere vliegtuig. Of de twee passagiers die behandeld zijn in het ziekenhuis ook aan boord zijn, dat is mij niet bekend", aldus de woordvoerder. De verwachte aankomsttijd in Antalya is 15.20 uurNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden