Transport Online - FC Twente wil raddraaiers levenslang stadionverbod opleggen

FC Twente wil raddraaiers levenslang stadionverbod opleggen

FC Twente wil raddraaiers levenslang stadionverbod opleggen
09-05-2018 10:25 | Sport | auteur ANP

ENSCHEDE - FC Twente wil de supporters die zich zondag misdroegen in de laatste competitiewedstrijd tegen NAC Breda liefst nooit meer zien in het stadion. De club wil een aantal van hen een levenslang stadionverbod opleggen. Er zijn inmiddels tien raddraaiers geïdentificeerd, meldt de uit de eredivisie gedegradeerde club uit Enschede.

Het thuisduel in de Grolsch Veste, dat eindigde in 1-1, verliep allesbehalve geruisloos. Een groepje supporters gooide zwaar vuurwerk op het veld, waardoor de wedstrijd twee keer voor korte tijd moest worden stilgelegd. Na afloop klom een aantal boze fans vanuit de stadiongracht het speelveld op.

Directeur Erik Velderman van FC Twente heeft geen goed woord over voor het wangedrag. "Natuurlijk hebben wij er begrip voor dat er veel emotie is na dit verschrikkelijke seizoen. Die voelen we zelf ook. We weten ook dat niet iedereen daar op dezelfde manier uiting aan geeft. Maar wat er zondag is gebeurd, dat kunnen we nooit accepteren. Daarvoor geldt geen enkel excuus. Het enige wat ons te doen staat is de verantwoordelijke individuen keihard aanpakken. We willen hen gewoon niet meer in ons stadion hebben.''Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions