Clicky

 
Transport Online - Team Logistiek Alpe d’HuZes voor dertiende keer de berg op

Team Logistiek Alpe d’HuZes voor dertiende keer de berg op

Team Logistiek Alpe d’HuZes voor dertiende keer de berg op
08-05-2018 09:26 | Overig | auteur Redactie [FE]

NEDERWEERT - Vrijdagochtend 1 juni vertrekt een konvooi van 22 vrachtwagens, bemand door vrijwillige chauffeurs vanaf Restaurant De Wildenberg in Nederweert naar Alpe d’Huez, voor logistieke ondersteuning aan de dertiende editie van de Alpe d’HuZes op 7 juni. Dit jaar zullen zo’n 4600 deelnemers naar de top van deze fameuze berg lopen of fietsen, om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Iedere chauffeur en vrijwilliger van Team Logistiek Alpe d’HuZes heeft zijn of haar eigen redenen om mee te doen. Velen hebben vrienden of familie verloren, sommigen hebben zelf kanker gehad. Verenigd in Team Logistiek Alpe d’HuZes verzorgen zij het transport van alle benodigde goederen naar Zuid-Frankrijk en ze verzorgen het plaatsen van deze goederen op de juiste locatie.

Chauffeur Jan van Oostveen: "Het voelt goed om je hiervoor in te zetten." 

Alle chauffeurs nemen hiervoor vakantiedagen op. En de zelfstandig ondernemers stellen hun bedrijf anderhalve week op non-actief om hun bijdrage te kunnen leveren

Zelfvoorzienend: heftrucks en medische hulppost gaan mee

Het Alpe d’HuZes evenement is zelfvoorzienend. Om dit te bereiken worden 22 vrachtwagens beladen met maaltijden en dranken, maar ook met aggregaten, watertanks, tenten, tafels en banken. Er gaat ook een complete medische hulppost mee en heftrucks.

Brede steun uit de sector

Naast de steun van de chauffeurs wordt Team Logistiek Alpe d’HuZes ook ondersteund door bedrijven. Meer dan 50 bedrijven ondersteunen dit mooie werk, varierend van trailerverhuurders tot oliemaatschappijen. In het bijzonder zijn we trots op diverse bedrijven die een trailer permanent van reclame ten bate van Alpe d’HuZes hebben voorzien. Al met al zorgt de logistieke sector er gezamenlijk voor dat het transport de organisatie van Alpe d’HuZes geen cent kost.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,995
Diesel1,910

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden