Transport Online - Patty Harpenau: 'Dotan, geef me teken van leven'

Patty Harpenau: 'Dotan, geef me teken van leven'

Patty Harpenau: 'Dotan, geef me teken van leven'
05-05-2018 10:25 | Showbizz | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - De moeder van Dotan is radeloos. De 31-jarige zanger is volgens haar al twee weken spoorloos en laat niets meer van zich horen. Daarom doet Patty Harpenau zaterdag een oproep in De Telegraaf: "Geef me een teken van leven".

Dotan is vlak na zijn interview in RTL Late Night twee weken geleden met de noorderzon vertrokken. Sindsdien heeft zijn moeder Patty niets meer van hem gehoord. "Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd. Ik slaap er niet van."

Patty geeft toe dat haar relatie met Dotan de afgelopen jaren niet heel goed is geweest. Maar als moeder maakt ze zich enorme zorgen of haar zoon deze situatie wel aankan. "Ik weet dat hij zich helemaal kan afsluiten. Toch beangstigt het me dat hij niet reageert."

Harpenau denkt dat Dotan mogelijk naar zijn Israëlische vader is gevlucht.

Alhoewel de hele situatie rondom Dotan Patty's 'ziel verscheurd' denkt ze niet daar zoon opzettelijk heeft gelogen over de ontmoeting met een leukemiepatiëntje. Ook vindt ze dat Dotan het niet verdient om nu totaal verguisd te worden nadat bleek dat hij zich door nepaccounts op sociale media liet ophemelen. Sterker nog: hij verdient een tweede kans. "Dat Dotan nu van de aardbodem is verdwenen, is afschuwelijk. Dit past niet bij hem."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions