Transport Online - The Post Offline voor het eerst op de mat bij abonnees

The Post Offline voor het eerst op de mat bij abonnees

The Post Offline voor het eerst op de mat bij abonnees
05-05-2018 10:03 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - De eerste editie van The Post Offline, de papieren uitgave van The Post Online, ligt zaterdag bij abonnees op de mat. Het gaat om een 'verzetskrant’, zoals eerder werd aangekondigd, en is opgericht "in de strijd tegen de aantasting van de VvMU en de VvMV'', waarmee de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van meningsvorming wordt bedoeld.

De mensen achter The Post Offline willen naar eigen zeggen "iedereen die zich zorgen maakt of boos wordt over censuur verenigen". De papieren krant is "een duidelijke middelvinger naar hen die onze vrijheden afpakken en onze privacy schenden’’, stelde hoofdredacteur Jan Dijkgraaf eerder. "We ruiken momenteel de smerige geur van overheidsbemoeienis met de verspreiding van nieuws en opinie van media en particulieren. Media werken daar, bijvoorbeeld in het geval van Facebook en Twitter, mede door nieuwe wetten vrolijk aan mee.”

Dit jaar moeten er minimaal zes edities gaan verschijnen. Wie de krant wil ontvangen, moet lid worden. The Post Offline komt niet in de winkelschappen te liggen. "Want dan zouden ook niet-leden 'm kunnen kopen. We moeten er niet aan denken dat Kajsa Ollongren iemand de straat op stuurt om even een The Post Offline te scoren", stelt de krant op de eigen website.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,893
Diesel1,522

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen