Verkeerschaos en gewonden door ongeval op A12

Verkeerschaos en gewonden door ongeval op A12 [+foto]
03-05-2018 17:32 | Ongevallen | auteur ANP

DEN HAAG - [Update 21:00 uur] Een ongeval op de A12 heeft donderdag in de middag en avond grote problemen veroorzaakt voor weggebruikers. Het leidde eerst tot lange files; in de avondspits ontstond vervolgens een ware verkeerschaos in de westelijke Randstad. In de richting Den Haag gingen rond 20.45 uur twee rijstroken open. In de richting van Utrecht is de weg nog tot ongeveer 22.00 uur dicht, voorspelt een woordvoerster van Rijkswaterstaat.

Het ongeluk gebeurde bij Zevenhuizen. De politie vermoedt dat het ongeluk op de A12 ontstond doordat een vrachtwagenchauffeur tijdens het inhalen een lekke band kreeg. De vrachtwagen raakte een busje en beide voertuigen schoven richting de vangrail van beton. Het busje en betonnen delen van de vangrail belandden op de andere rijbaan waar twee auto's er tegenaan reden.

Het verkeer werd na het ongeluk omgeleid via onder meer de A4, A13 en A20. Vervolgens kwam het rond Leiden, Den Haag en Rotterdam muurvast te staan.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden