Clicky

 'Onderweg 4 mei herdenken? Doe het veilig!'

'Onderweg 4 mei herdenken? Doe het veilig!'
03-05-2018 09:32 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DEN HAAG - Onderweg 4 mei herdenken? Zoek dan een parkeerplaats op en vooral niet de vluchtstrook. Die boodschap geeft Rijkswaterstaat mee aan weggebruikers die willen meedoen aan de Nationale Herdenking.

Stoppen op de vluchtstrook is onveilig en kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Daarom staat op 4 mei de tekst ‘Veilig herdenken? Zoek een parkeerplaats, niet op de vluchtstrook!’ op de elektronische borden boven de snelweg. Deze tekst is van 0:00 uur tot 20:05 uur zichtbaar.

Ook op 3 mei worden weggebruikers geattendeerd via de elektronische borden. Verder wordt de boodschap via de actuele verkeersinformatie op radio en internet verspreid.

Elektronische borden op 3 en 4 mei

Sinds 2008 zet Rijkswaterstaat de elektronische borden boven de snelweg op 3 en 4 mei ruim in om weggebruikers te attenderen op veilig herdenken. Dit gebeurt op verzoek van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Rijkswaterstaat wil hiermee een bijdrage leveren aan het veilig herdenken onderweg. Actuele reisinformatie gaat echter altijd voor: op het moment dat er vertraging is, vervalt de ‘Veilig herdenken’-boodschap automatisch.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats