Drie nieuwe MAN trekkers voor Van Appeldoorn Transport & Logistics

Drie nieuwe MAN trekkers voor Van Appeldoorn Transport & Logistics
02-05-2018 17:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WOUDENBERG - Van Appeldoorn Transport & Logistics heeft drie nieuwe MAN 18.426 BLS XLX trekkers in gebruik genomen. Het transportbedrijf uit Woudenberg is gespecialiseerd in transport en logistiek, opslag, overslag en warehousing van goederen sinds 1939. De derde generatie van het familiebedrijf heeft de onderneming uit laten groeien tot een middelgrote en betrouwbare transport onderneming die zowel in eigen land als internationaal opereert. Als uitbreiding van het wagenpark schafte Van Appeldoorn de nieuwe MAN’s aan.

Deze nieuwe trekkers zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld. Van Appeldoorn heeft al een aantal jaren een goede klantrelatie met Roordink en dat deed hen beslissen om nieuwe MAN’s aan te schaffen. De TGX 18.426 trekkers zijn besteld met een ruime XLX-cabine uitgerust met het nieuwe MAN interieur en de 12 + 2 MAN TipMatic versnellingsbak.

De nieuwbouwafdeling van Roordink heeft de voertuigen voorzien van diverse nuttige opties. Hiernaast zijn de voertuigen in de herkenbare blauw-rode bedrijfskleuren gespoten. Deze voertuigen zijn ADR uitgevoerd en voorzien van een vloeistofpomp, wat betekent dat ze gevaarlijke stoffen mogen vervoeren.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier