Vier mensen in ziekenhuis door brand in seniorenflat Almere

Vier mensen in ziekenhuis door brand in seniorenflat Almere
01-05-2018 22:50 | Binnenland | auteur ANP

ALMERE - Een korte maar felle brand in een seniorenflat in Almere heeft vier mensen in het ziekenhuis doen belanden. Ze hebben rook ingeademd, aldus een woordvoerder van de brandweer. Een kat is door de brand overleden. Brandweerlieden hebben een andere kat gered.

De brand brak dinsdagavond uit in een appartement aan de Mozartweg. Bewoners van het complex moesten het pand verlaten. Voor hen is in de buurt opvang geregeld.

De brand zelf woedde in één woning, maar omliggende appartementen liepen rook- en waterschade op. Uit onderzoek van de woningcorporatie en specialisten van stichting Salvage moet nog blijken hoe ernstig die schade is.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden