DB Schenker officiële beursexpediteur voor Rotterdam Ahoy

DB Schenker officiële beursexpediteur voor Rotterdam Ahoy
01-05-2018 16:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Rotterdam Ahoy heeft de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële beursexpediteur bekendgemaakt. Het vijfjarig contract werd vandaag getekend.

“De ervaring van DB Schenker als dienstverlener in beurslogistiek - niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd - en hun strategische kijk op zaken heeft ons overtuigd met hen in zee te gaan,” aldus Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager Business-to-Business van Rotterdam Ahoy. “Het logistieke landschap rondom Ahoy is sterk in beweging door de uitbreiding van onze accommodatie die momenteel plaatsvindt en in 2020 afgerond zal zijn. De door Schenker Logistics aangedragen mobiliteitsoplossingen zullen de logistiek rondom Ahoy nog verder optimaliseren. Wij hebben alle vertrouwen in Schenker als strategische partner die hierin proactief met ons meedenkt en innoveert.”

Lars Pohlmann, Vice President Fairs & Exhibitions - Sport Events – Oil & Gas bij Schenker Logistics BeNeLux: “Wij zijn zeer verheugd dat Ahoy ons gekozen heeft als partner. We delen de ambitieuze plannen en vertrouwen erop samen met Ahoy de verwachtingen van klanten te overtreffen. Hier ligt onze toegevoegde waarde als partner in logistiek. Tevens betekent deze samenwerking een verdere versteviging van onze positie als beurspartner in de Benelux.“NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden