Clicky


Gebruikte ondergrondse tanks voor half geld

Gebruikte ondergrondse tanks voor half geld
01-05-2018 13:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

Gespsonsord artikel

APELDOORN - Hamer organiseert in de maanden april, mei en juni een ‘’gebruikte Tankactie’’. Er is een voorraad gebruikte ondergrondse brandstoftanks beschikbaar die meedoen met de ‘’gebruikte Tankactie’’. De tanks zijn geïnspecteerd en gekeurd (met certificaat), enkel- en dubbelwandig en gecoat in verschillende formaten beschikbaar. Alle tanks zijn nog minimaal 15 jaar bruikbaar en voor half geld uit voorraad leverbaar.

Zo af toe krijgen tankstations of transportbedrijven te maken met een afgekeurde tank die vervangen moet worden of er is behoefte aan een (extra) tank. Investeren in een nieuwe of extra tank kan een drempel vormen. Speciaal voor deze groep is de ‘’gebruikte Tankactie’’ in het leven geroepen. Geïnteresseerden kopen een kwalitatief goede tank, voor half geld.

Ingraven en aansluiten

Hamer heeft jarenlange ervaring met onder- en bovengrondse tanks. Niek Roessink, commercieel manager legt uit: "Bij de koop van een tank uit de ‘’gebruikte Tankactie’’, kan ook gebruik gemaakt worden van onze expertise en dienstverlening op dit gebied. Denk daarbij aan het ingraven en aansluiten van de tank en het plaatsen van een brandstofpomp."

Kwaliteit en expertise

Roessink vervolgt: "Onze ervaring komt dagelijks van pas bij het plaatsen van brandstoftanks. We werken volgens strikte veiligheidsregels en -protocollen. Wie een tank koopt uit de "gebruikte Tankactie", is verzekerd van kwaliteit en expertise."

Meer informatie op: https://www.hamer.net/brandstofoplossingen/tankactie