Clicky

 
Transport Online - LCW slaat eerste paal voor de uitbreiding van nieuwe opslaghal

LCW slaat eerste paal voor de uitbreiding van nieuwe opslaghal

LCW slaat eerste paal voor de uitbreiding van nieuwe opslaghal
25-04-2018 13:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GRONINGEN - LCW Groningen B.V. heeft woensdag 25 april met het slaan van de eerste paal het officiële startsein gegeven voor de uitbreiding van het Logistiek Centrum op Westpoort aan de A7 te Groningen.

Negen jaar na het gereedkomen van de nieuwbouw op Westpoort ziet LCW zich genoodzaakt om de huidige 15.000 m2 met 8.000 m2 opslag uit te breiden. LCW beschikt na deze uitbreiding over 23.000 m2 hoogwaardige op- en overslagruimte. De nieuwe ruimte wordt speciaal ingericht voor de handeling van foodproducten en krijgt hiervoor de beschikking over moderne opslagsystemen.

Met de nieuwbouw kan een belangrijke stap worden gemaakt om de logistieke stromen verder te verbeteren en de kwaliteit te kunnen blijven garanderen die bij de opslag van foodproducten noodzakelijk zijn. Behalve foodproducten heeft LCW ook opslag van medische en kwetsbare bouw-gerelateerde producten.

LCW Groningen B.V. is een logistiek dienstverlener die sinds de samenvoeging in 2003 van drie Hoogkerker bedrijven actief is in transport, opslag en distributie. Met 90 eigen vrachtwagencombinaties, 150 medewerkers en 23.000 m2 opslagruimte behoort LCW tot één van de grotere noordelijke logistieke dienstverleners.

Foto's

  • J.Roeland
    LCW GRONINGEN
  • J.Roeland
    LCW GRONINGEN
  • J.Roeland
    LCW GRONINGEN
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden