DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam

DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam
24-04-2018 17:37 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - De zeevrachtafdeling van Schenker Logistics Nederland verhuist per 14 mei vanuit de huidige locatie Rotterdam Botlek naar een nieuw, modern kantoor in Rotterdam Heijplaat.

Donderdag 19 april werd een contract getekend met verhuurder Heysehaven Vastgoed B.V. voor de nieuwe huisvesting in het ‘Condor-pand’ Scheepsbouwweg 65. Het terrein van de voormalige RDM-scheepswerf is momenteel volop in ontwikkeling tot een hoogwaardig bedrijventerrein met focus op innovatie en industriële ontwikkeling.

“Deze locatie en huisvesting sluiten prima aan bij ons duurzaamheidsbeleid", aldus Emile Goossens, CFO Schenker Logistics BeNeLux. “De locatie is onder meer gekozen vanwege de nabijheid tot het stadscentrum en de goede bereikbaarheid. Onze medewerkers kunnen de nieuwe locatie op verschillende manieren bereiken: per bus, fiets en auto. Bovendien is er een halte van de waterbus voor de deur.”

In de komende jaren zullen ook andere Benelux-vestigingen in aanmerking komen voor verbeteringen en modernisering. DB Schenker behoort in de Benelux tot de top drie in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,503

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden