Transport Online - Nieuwe DAF XF 460 voor Boekema Transport

Nieuwe DAF XF 460 voor Boekema Transport

Nieuwe DAF XF 460 voor Boekema Transport
23-04-2018 17:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WORKUM - Zaterdag 21 april mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 460 FTG Super Space Cab aan Boekema Transport in Workum.

De DAF XF 460 FTG-voorloopastrekker is voorzien van een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. En een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Er is gekozen voor de FTG 6×2 configuratie om ervoor te zorgen dat de aslasten van de trekker niet worden overschreden als er met deelbelading wordt gereden.

In de zwarte grille heeft Bedrijfswagen Service Friesland dubbele verlichting geplaatst. En hiernaast hebben ze in de Super Space Cab een ledlichtplaat gebouwd waardoor de bedrijfsnaam van Boekema Transport duidelijk naar voren komt.

Verder is de nieuwe DAF XF 460 uitgevoerd met een hydrauliek installatie voor kipper en een walkingfloor.

Voor het lange afstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren voor een transportbedrijf als Boekema Transport. De nieuwe XF 460 FTG biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard.

Er wordt weer een mooie nieuwe DAF XF 460 toegevoegd aan het wagenpark van Boekema Transport. Met het stoere uiterlijk van de DAF XF. En de grootste cabine in zijn klasse, is de nieuwe XF een waar visitekaartje.

Foto's

 • J.Roeland
  Hans de Waal
 • Simons Transport
  Simons Transport
 • Jowitra
  Jowitra
 • C. Timmer Transport
  C. Timmer Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions