Transport Online - Nieuwe MAN TGS 43.506 8x4 BB WS voor Van de Mheen Grondwerken BV

Nieuwe MAN TGS 43.506 8x4 BB WS voor Van de Mheen Grondwerken BV

Nieuwe MAN TGS 43.506 8x4 BB WS voor Van de Mheen Grondwerken BV
17-04-2018 17:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

PUTTEN - Van de Mheen Grondwerken BV uit Putten heeft een door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld geleverde MAN TGS 43.506 8x4 BB wide spread (WS) aan hun wagenpark toegevoegd.

Van de Mheen is de specialist op het gebied van grond- en sloopwerken, afvalrecycling, zand- en grindhandel en containerverhuur in Putten en omstreken. Met het jonge en diverse voertuigpark, dat bestaat uit machines en materieel is geen aanvraag voor hen te veel.

In verband met de groei van het bedrijf is het wagenpark nu uitgebreid met deze MAN. In het wagenpark waren al meerdere MAN trucks aanwezig en door de goede ervaringen met het merk en de relatie met Roordink Bedrijfswagens is wederom gekozen voor MAN.

Wierda Voertuig Techniek heeft het chassis omgebouwd naar een wide spread uitvoering. Het alom bekende en bewezen WS hydraulisch gestuurde en geveerde systeem, in combinatie met de 10-tons voorassen van MAN zorgt voor een GVW toename van 6 ton.

Hiernaast is door H.T.S. N.C.H. een kabelsysteem op het chassis gebouwd en de nieuwbouw afdeling van Roordink heeft het voertuig voorzien van de nodige accessoires. Als finishing touch heeft Van Winkoop uit Ermelo de truck gespoten in de bekende rode kleur.

Foto's

 • J.Roeland
  van Berkel
 • J.Roeland
  H. van KEMENADE
 • J.Roeland
  Euser
 • J.Roeland
  NEDCARGO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,658
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions