Clicky


Serie LAG tankwagens voor Mervielde

Serie LAG tankwagens voor Mervielde
17-04-2018 17:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BREE - Transport Mervielde kocht recent tien roestvrijstalen tankwagens van LAG Trailers. De serie bestaat uit maar liefst zes verschillende types van voertuigen en wordt ingezet voor Mervielde en diens dochterbedrijven Van Heesvelde en T.V.T..

Transport Mervielde wil zich onderscheiden van de concurrentie in deze hyper-competitieve markt. Zo is de vervoerder trots eigenaar van meerdere ISO-normen, neemt het deel aan het ‘Truck veilig charter’ en het ‘Charter Duurzaam Ondernemen’.

"Alles draait om toegevoegde waarde", aldus CEO Patrick Mervielde Onze klanten weten dat ze een kwaliteitsservice ontvangen van ons en dat wordt duidelijk geapprecieerd. Kwaliteit start intern en bewijst zich extern. Het aankopen van hoogwaardig transportmaterieel is hier zeker een onderdeel van.’

De huidige bestelling geeft aan dat Transport Mervielde breed inzet op de tanktransportmarkt. In de order zijn er voertuigen voorzien voor het vervoer van technische vetten, smeerolie en ADR-goederen.

Verder valt ook de multifunctionaliteit van de wagens op. Zo opteert Transport Mervielde voor meerdere los- en laadmogelijkheden, verschillende vakindelingen en uiteenlopende configuraties van de apparatenkast.

Om een goede kwaliteit te kunnen blijven garanderen wordt het wagenpark steeds aangepast aan de nieuwste normen. Het bedrijf hanteert hiervoor een pro-actieve houding en houdt zijn wagenpark constant up-to-date door middel van aanpassingen aan losinstallaties, opknapbeurten (herschildering en/of vernieuwing van assenstellen en reminstallaties), herstellingen van ongeval schades en andere servicewerken.

Ook voor deze diensten werkt Transport Mervielde samen met LAG Trailers en diens service-afdeling.