Clicky


 


Gewonden door brand bij inlichtingendienst AIVD

Gewonden door brand bij inlichtingendienst AIVD [+foto's]
17-04-2018 12:26 | Binnenland | auteur ANP

ZOETERMEER - Bij de inlichtingendienst AIVD in Zoetermeer is dinsdag aan het einde van de ochtend brand uitgebroken. Daarbij heeft een persoon brandwonden opgelopen en heeft een persoon te veel rook ingeademd. Later is de brand geblust. Een deel van het pand werd ontruimd.

De melding van de brand kwam rond 11.45 uur bij de brandweer binnen. Het vuur was ongeveer twintig minuten later geblust. De brand is ontstaan in de technische ruimte. De medewerker die in deze ruimte aanwezig was, liep de brandwonden op. Deze medewerker is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De medewerker die te veel rook inademde, is in een ambulance nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Wegens het incident werd een traumahelikopter ingeroepen en kwamen enkele ambulances ter plaatse.

Bij de ontruiming van een deel van het pand moesten enkele tientallen medewerkers hun werkplek verlaten, aldus een woordvoerder van de brandweer. "We ventileren de boel. Als dat is gebeurd, kunnen ze terug naar hun werkplek." Volgens hem zijn sommige mensen erg geschrokken van de brand.

De melding bij de brandweer betrof een automatische. Dit systeem neemt automatisch contact op met 112 als er brand uitbreekt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,267
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats