Clicky


Transportoplossingen.com haalt Müller Mitteltal naar Nederland

Transportoplossingen.com haalt Müller Mitteltal naar Nederland
17-04-2018 09:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

UTRECHT - Müller Mitteltal uit het Duitse Baiersbronn wordt sinds 3 april vertegenwoordigd door Transportoplossingen.com B.V.. Müller Mitteltal behoort in Duitsland tot één van de toonaangevende bouwers van aanhangwagens voor de bouw- en recyclingbranche.

Transportoplossingen.com B.V. legt de focus eerst op de afzet van de 3- en 4-assige dieplader aanhangwagens. Deze aanhangwagens, leverbaar in vlakke uitvoering of met een kleine zwanenhals achter het draaischamel, worden bij Müller Mitteltal in serie gebouwd en kunnen qua uitvoering en lengte op individuele klantenwens afgestemd worden.

Müller Mitteltal is al bijna 70 jaar een betrouwbare partner met één filosofie: het realiseren van individuele transportoplossingen voor klanten werkzaam in de bouw- en recyclingbranche.

De nieuwe uitbreiding van het leveringsgamma van Transportoplossingen.com B.V. is een welkome aanvulling omdat Transportoplossingen.com B.V. ook importeur is van kipper bouwer F.X. Meiller en het vaak dezelfde klantenkring betreft aldus Richard Streefkerk van Transportoplossingen.com B.V..