Clicky


Negentien New Generation Scania’s voor De Winter Logistics

Negentien New Generation Scania’s voor De Winter Logistics
16-04-2018 17:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BREDA - Over een periode van twee jaar gaat De Winter Logistics haar wagenpark verder verduurzamen met New Generation Scania’s. De eerste vijf nieuwe trekkers zijn onlangs afgeleverd. De voertuigen zijn uitgerust met de laag gemonteerde P-cabine en de zeer zuinige 13-liter 410 pk SCR-only motor. De keuze voor de nieuwe Scania’s is niet lichtvaardig gekozen.

Gedurende een jaar heeft De Winter zowel een trekker als een bakwagen demo in gebruik gehad. Het rijcomfort en het lage brandstofverbruik hebben daarna de doorslag gegeven. De lagere CO2 uitstoot van de moderne trucks helpt de onderneming bij het realiseren van haar MVO-doelstellingen.

De totale order van negentien voertuigen omvat zowel trekkers als bakwagens. De trekkers zijn alle uitgerust met de P-slaapcabine en de 410 pk SCR-only motor. De bakwagens krijgen de P-dagcabine en de 360 pk 9-liter motor; eveneens SCR-only. De cabines hebben alle de normale dakhoogte en bieden de chauffeurs een goede mix van comfort en veiligheid. De P-cabine is ongeëvenaard in de markt voor wat betreft het zicht rondom en het verkleinen van de dode hoek. De Winter opereert, als specialist in agrologistiek, veel op veilingterreinen en andere locaties waar optimaal overzicht belangrijk is.

De Winter Logistics is specialist in de agrologistiek en vormt een efficiënte link tussen kweker, marktplaats en koper. Het bedrijf heeft de basis in het Westland, maar kan, mede, middels het Greenport Logistics samenwerkingsverband tot vér buiten die regio logistieke diensten aanbieden. Samen met haar opdrachtgevers werkt het bedrijf aan een logistieke keten die niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar zeker ook duurzaam.

De nieuwe moderne voertuigen zijn alle ‘connected’ en bieden De Winter uitgebreide beheersinformatie om de inzet van de trucks zo duurzaam mogelijk te maken. Bij de aflevering van de vrachtauto’s maakt het bedrijf gebruik van de gratis chauffeurstraining.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions