Nieuwe DAF XF 480 FT 4x2 voor J. Postma Transport

Nieuwe DAF XF 480 FT 4x2 voor J. Postma Transport

SNEEK - Een aantal jaren geleden mocht BSF een DAF XF 460 afleveren aan J. Postma Transport. En de wegen passeren elkaar nu weer tussen Bedrijfswagen Service Friesland en Jacob Postma. Zaterdag 14 april mocht het bedrijf aan J. Postma Transport in Sneek een geheel nieuwe versie afleveren. Namelijk een Nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab 4x2 trekker.

Met een krachtige MX-13 motor 355 KW / 483 pk in de XF 480, en maar liefst een 12 versnellingen TraXon versnellingsbak. Gespoten in de mooie rode kleur. De XF 480 FT van J. Postma Transport uit Sneek is in zijn geheel een plaatje om te zien. Een echte DAF voor de lange afstand.

De Nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab 4x2 trekker is voorzien van een extra leather Air chauffeursstoel en bijrijdersstoel. Een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS, en een Lane Departure Warning System. Deze laatste drie hebben alles met veiligheid voor de chauffeur te maken. Adaptive Cruise Control (ACC) is een cruise control-systeem met uitgebreide functionaliteit.

Het helpt de bestuurder een veilige afstand tot het voor hem rijdende verkeer te bewaren en waarschuwt de bestuurder als er handmatig moet worden ingegrepen. Het Lane Departure Warning System (LDWS) is bedoeld om ongevallen door onbedoelde wisselingen van rijstroken of het verlaten van de rijbaan te voorkomen. Door de chauffeur te waarschuwen wanneer hij de over de belijning aan een van beide zijden van de rijstrook dreigt te rijden.

Verder is de XF 480 FT voorzien van een 950 liter aluminium brandstoftank. Waarnaast de nieuwe XF 480 voorzien is van een AdBlue 90 liter tank. AdBlue staat voor een heldere ureumoplossing in gedemineraliseerd water. Het is niet explosief, niet giftig, en niet ontvlambaar. Maar door gebruik van een AdBlue tank kunt u een sterke vermindering van uitlaatemissies bereiken en hiernaast wordt het milieu geholpen. Bovendien verbruikt de DAF XF 480 FT met de AdBlue tank minder brandstof.

De cabine is voorzien van een ruime Super Space Cab, en een mechanische cabineophanging. De XF 480 is in het bezit van centrale portiervergrendeling, een front spiegel, led dag verlichting, led koplampen. Verder is de cabine voorzien van vele luxe waardoor de XF 480 dit ook uitstraalt. Met Skylights, een dubbele set luchthoorns en Aerodynamische Fenders.

De XF 480 is ook in het bezit van de Driver Performance Assistant. De Driver Performance Assistent (DPA) is een interactief programma waarmee de chauffeur wordt getraind om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken. De Driver Performance Assistant fungeert als een persoonlijke coach die de chauffeur begeleidt om de kostenbesparingsmogelijkheden van het voertuig optimaal te benutten. Voor de totale bedrijfskosten (TCO) is niet alleen het brandstofverbruik bepalend. Slijtage van de remmen is daarbij ook een belangrijke factor. De directe invloed van de chauffeur hierop wordt nauwkeurig bewaakt door de Driver Performance Assistant. En bij de nieuwe DAF XF 480 krijgt Jacob Postma natuurlijk ook de DAF Driver Training, waardoor hij hier nog beter gebruik van kan maken.

Voor de veiligheid is de DAF XF 480 in het bezit van een DAF Night Lock, een Lane Departure Warning Systeem, een voertuigstabiliteitsregeling (VSC), een achteruitrijsignalering, en een BV3-B3 blokkering waardoor na 15 minuten een alarm af gaat.

J. Postma transport is een jong energiek familiebedrijf waarbij klantgericht denken en handelen een tweede natuur is. J. Postma transport richt zich op de volgende sectoren van het wegtransport: Internationaal (ADR) tanktransport, Internationaal (ADR) containertransport, (inter)nationale distributie van staalprodukten.

J. Postma transport beschikt over een modern jong wagenpark. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van trekker oplegger combinaties om een maximale uitwisselbaarheid en een bij de transportopdracht passende voertuigcombinatie te kunnen garanderen. De voertuigen zijn alle voorzien van de meest moderne communicatie middelen (satelliet verbindingen) om een perfecte afwikkeling van uw opdracht tot stand te kunnen brengen.

Tot dit moderne wagenpark wordt deze schitterende nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab 4x2 trekker toegevoegd.


Nieuwe DAF CF 450 FTG voor Haarsma Groep

missing-image TJERKWERD - Donderdag 26 april mocht Bedrijfswagen Service Friesland van deze prachtige nieuwe DAF CF 450 FTG 6x2 Space Cab de sleutels overhandigen aan Haarsma Groep in Tjerkwerd. De nieuwe DAF CF 450 FTG 6x2 Space Cab is uitg...

Nieuwe DAF XF 460 voor Boekema Transport

missing-image WORKUM - Zaterdag 21 april mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 460 FTG Super Space Cab aan Boekema Transport in Workum. De DAF XF 460 FTG-voorloopastrekker is voorzien van een 12...

Nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 Combi voor Rentex Floron

missing-image BOLSWARD - Zaterdag mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van deze prachtige nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 bakwagen in combinatie met een WEB wipkar aanhangwagen aan Rentex Floron in Bolsward. De aanhangwagen i...

Tweede New DAF XF FTG 480 voor de Vlas Transport

missing-image HARLINGEN - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de tweede New DAF XF FTG 480 Super Space Cab overhandigen aan de Vlas Transport in Harlingen. Waarop ook weer door Bedrijfswagen Service Friesland speciale brandstoftanks zijn gebo...

Nieuwe DAF XF 480 6x2 FAN low deck voor Visser Transporten

missing-image BOLSWARD - Vandaag, zondag 11 maart, mocht Bedrijfswagen Service Friesland een bijzonder mooie nieuwe DAF afleveren. Zij mochten de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 480 FAN 6x2 Super Space Cab aan Visser Transporte...

Transportrisico

Rijverboden

maandag 24 september t/m zondag 30 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!