Clicky


Emirates werft piloten in Amsterdam

Emirates werft piloten in Amsterdam
13-04-2018 10:31 | Arbeidsvoorwaarden | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Emirates zoekt in Amsterdam naar ervaren en technisch bekwame commerciële piloten. De airline die mensen, plaatsen en economieën wereldwijd met elkaar verbindt, houdt een Pilot Roadshow om piloten te werven voor haar steeds groeiende netwerk van internationale routes.

De Pilot Roadshow is voor geïnteresseerde piloten de ideale gelegenheid meer te leren over het recruitmentproces en de maatschappij en om te praten met Emirates crew hoe het is om te wonen en werken in Dubai.

De Pilot Roadshow sessies worden gehouden in het Ramada Amsterdam Airport Schiphol Hotel op 18 en19 april. De eerste en tweede sessie zijn om 10:00 en 14:00 uur op woensdag 18 april. De derde sessie vindt plaats om 10:00 uur op donderdag 19 april

Piloten hoeven enkel één van deze sessies bij te wonen en registratie vooraf is niet nodig om deel te nemen. Geïnteresseerde kandidaten moeten op tijd bij de locatie aankomen en de informatiebijeenkomst bijwonen. Geïnteresseerde piloten die niet bij de roadshow aanwezig kunnen zijn, kunnen ook online solliciteren.

Naast vliegen met het uitgebreide aanbod van passagiersvluchten, biedt Emirates piloten nu ook de mogelijkheid om deel uit te maken van het Boeing 777 vracht team. Het contract met een nieuw 28 days on, 13 days off rooster schept unieke mogelijkheden voor piloten.

Piloten bij Emirates krijgen de uitgelezen kans om te vliegen voor een snelgroeiend en bekroonde vliegtuigmaatschappij. Daarnaast genieten de piloten van een riant en belastingvrij salaris, een woonruimte geregeld door het bedrijf, medische verzekeringen en vakantiedagen, terwijl ze wonen in één van ’s werelds meest toonaangevende culturele en zakelijke bestemmingen; Dubai.

Emirates vliegt twee keer per dag met de iconische A380 van Amsterdam naar Dubai, hiervandaan biedt de luchtvaartmaatschappij uitstekende verbindingen naar meer dan 155 bestemmingen in 85 landen wereldwijd. Emirates is ’s werelds grootste Boeing 777 en A380 afnemer en beschikt momenteel over een vloot van meer dan 255 passagierstoestellen. Met meer dan 260 Airbus en Boeing toestellen in bestelling blijft de luchtvaartmaatschappij haar vloot en netwerk uitbreiden.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar
  • Sipke Appel
    PH-KVG (MSN 20211)
  • Sipke Appel
    PH-CKA (MSN 33694)
  • Sipke Appel
    Reg: F-GKXZ (MSN 4137)